Slush av babymat? (TomonaSkoglund) hits

Slush av babymat?

Som sikkert mange andre, så har jeg hørt at HiPP sitt mellommåltid er kjempe godt å fryse ned og lage is av. Bare putt en skje oppi og sett det i fryseren. Det er jo helt genialt, og hvertfall nå om sommeren (selv om det har vært ekstremt dårlig vær i det siste).

HiPP Fruit Break med eple, fersken og mango.

I dag fikk Melody dette til et lite mellommåltid, og jeg vurderte å fryse det ned til is, men så slo det meg: hvorfor ikke prøve å lage slush av det? Verken Melody eller jeg har jo tålmodighet til å vente på at det skal fryses ned.

Frøkna og jeg elsker slush, så jeg har kjøpt inn et av disse populære chillfactor slushy maker produktene. En genial sak!

Vel, jeg puttet oppi fruktmosen, egentlig bare for å teste det ut, men jaggu funket det ikke også! Det ble supergodt, og det var ikke bare Melody som spiste det, for å si dett sånn, hehe!

Kanskje ikke det mest fristende bildet, men det var virkelig kjempe godt! Jeg puttet det oppi igjen så jeg kunne fryse ned resten av det vi ikke spiste og lage det som is.

HiPP Fruit Break + Slushy maker = sant

Dette innlegget er IKKE sponset, bare et tips fra en mamma til en annen! :)

#hipp #babymat #baby #mellommåltid #eple #fersken #mango #frukt #fruktmos #slush #chillfactor #is #dessert #babymellommåltid #babydessert #mamma #økologisk

Dato.11.08.2014 klokken.12:55 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 2

11.08.2014 kl.13:01

Utrolig hva man kan gjøre med forskjellig mat, desserter o.l. :D Kos dere!

11.08.2014 kl.13:07

Familieeventyret: Ja, helt enig! Utrolig flott, altså :D Takk det samme, det skal vi! :)Tomona

25 Ullensaker#en barnslig mamma med alt for mange hobbyer :D

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomonaskoglund


DesignIna Anjuta