Nytt på bloggen - ukens tema! (TomonaSkoglund) hits

Nytt på bloggen - ukens tema!

Som dere kanskje ser så har jeg gjort noen små endringer på bloggen. Headeren jeg hadde var midlertidig da jeg måtte finne på noe som kunne representere hele bloggen min, og hva den handler om. De siste dagene så har jeg tenkt og tenkt, og dette ble altså resultatet;

Baking, leker, baby/barn, hekling, maling, oppussing og gjenbruk, musikk og interiør, en liten del av alt jeg som regel blogger om.

Som dere kanskje også ser, så har jeg fått en liten "boks" i sidemenyen min hvor det står "UKENS TEMA!". Det er foreløpig ikke noe bilde der, men det kommer. Planen er at jeg hver mandag skal finne på et nytt tema jeg kan ha fokus på hele uka, f.eks:

- foto

- interiør

- leker/pedagogiske leker

- hekling

- matlaging, baking

- gjenbruk og oppussing

o.l

Jeg kommer selvfølgelig ikke til å bare blogge om en ting hele uka, men at jeg har et litt større fokus på det temaet og gjør litt mer ut av det den uka.

Siden jeg skal starte med "ukens tema" så ønsker jeg gjerne at dere leserne mine kommer med forslag til hva akkurat DU/DERE vil lese mer om på bloggen min. Det kan være absolutt hva som helst, og ingen forslag er dumme :)

Er det noe spesielt du ønsker å vite mer om, eller ønsker å lese mer om på min blogg? :)

#ukenstema #tema #inspirasjon #design #bloggdesign #interesse #interesser #temaer #uke #ukens #nytt #fokus

Dato.21.09.2014 klokken.18:10 Kategori: Ukens tema Kommentarer: 4

07.10.2014 kl.13:11

Inspirerende blogg, håper du fortsetter :)

07.10.2014 kl.19:33

Anonym: Tusen takk! Jeg skal selvfølgelig fortsette, men det har desverre ikke vært tid for blogging de siste dagene. Men jeg har masse å blogge om fremmover, så det er bare å følge med :D

08.10.2014 kl.23:52

Hei Tomona! Jeg har forstått at du er veldig kreativ! Fortsett med det! Flott at du er så engasjert i din mammarolle og søker gode pedagogiske leker. Det er viktig å være tilstede i barnas liv med hele seg, og det tror jeg du er! Nyt det, for det er jo slik at det er første og siste gangen at dere opplever Melodys barndom. Uff, det hørtes trist ut, men du forstår nok hva jeg mener; denne tiden kommer jo aldri tilbake! :-)

09.10.2014 kl.11:07

wanja: Heihei :)
Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, det setter jeg stor pris på! :)
Jeg vil kun det beste for barnet mitt, som alle mødre og foreldre vil. Jeg syntes det er så viktig å være der for barnet, ikke bare fysisk, men også psykisk, og tilrettelegge hverdagen etter dems behov. Jeg går fortsatt hjemme med tulla mi, fordi jeg mener at det er det beste for hun, og fordi jeg ikke vil "miste" barndommen hennes. Derfor trenger vi jo noe å fylle dagene med som både er morsomt, lærerikt og som utfordrer gullet. Pedagogiske leker og mors kreativitet kommer godt med her, hehe :)
Tiden går alt for fort ja, desverre, så det gjelder å nyte hvert sekund! :)
Igjen, tusen hjertelig takk! :)Tomona

25 Ullensaker#en barnslig mamma med alt for mange hobbyer :D

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomonaskoglund


DesignIna Anjuta