Forbredelser til advent (TomonaSkoglund)

Forbredelser til advent

Tenkt at vi snart går inn i desember! Jeg kan ikke fatte hvor tiden blir av. Er det fler enn meg som ønsker vi kunne stoppe opp litt for å nyte øyeblikket vi lever i?

I kveld gjør jeg klart det meste som må ordnes før advent. Jeg skal finne frem julepynten og ordne istand adventskalenderen til Melody.

Jeg har ikke fått ordnet noe til å henge opp advenspakkene hennes på, men så slo selvfølgelig min kreative hjerne til. I år skal jeg lage en ny tradisjon for lille jenta mi, og dette kommer til å bli så gøy!

Jeg skal nemmelig lage en tradisjon som skal innebære en adventsnisse, gåter, overraskelser, og såklart pakker.

Nissen er desverre ikke ekte, noe som derrimot hadde vært supermorsomt. Skulle jeg hatt han ekte så er jeg avhengig av en person hver eneste dag i desember til Melody blir så stor at hun ikke syntes det er stas lenger, for han kan jo ikke bare plutselig forsvinne uten vidre. Det blir kanskje litt vanskelig å få til, men vi får se. Inntil vidre er adventsnissen en figur som kommer til å stå ved pakkene og vente på at hun har løst gåtene han skal lage for henne.

Hver dag skal jeg nemmelig lage gåter og rim som får Melody til å måtte tenke litt. Pakkene skal være gjemt på forskjellige steder i huset, og disse gåtene skal hjelpe henne med å finne ut hvor de ligger. Selv om Melody er litt for liten til å skjønne gåter enda, så kommer jeg til å lage de forde. Alle barn liker jo rim, og det blir jo en spennende utfordring. Hun skjønner utrolig mye, og ved litt hjelp fra mamman sin så finner vi gjemmestedene.

Jeg skal pynte og gjøre istand her i kveld så vi våkner opp til et hjem klart for jula, og Melody skal få hilse på adventsnissen allerede imorgen. Dette blir sååå gøy!

Home is where your story begins

Har dere noen spesielle adventsplaner for deres barn, eller kanskje til deres kjærester? :)

#jul #advent #adventskalender #nisse #tradisjon #pakke #pakker #pakkekalender #barn #baby #desember

Dato.29.11.2014 klokken.21:05 Kategori: Tradisjoner Kommentarer: 0Tomona

22 UllensakerEn datter med stor lidenskap for Mummi, en undulat og en barnslig mamma med alt for mange hobbyer.

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomona_s


DesignIna Anjuta


hits