HURRA for 2 åringen min! (TomonaSkoglund) hits

HURRA for 2 åringen min!

  • 04.09.2015kl.20:25
  • Kategori: Melody
  • Kommentarer: ( 0 )

Hurra for herlige Melody som fylte hele 2 år på onsdag! <3Plutselig så ble min lille nyfødte baby plutselig til en liten stor jente, og jeg kan ikke skjønne at tiden kan gå så fort.

Dagen gikk egentlig ganske rolig for seg. Vi startet med en liten pakke på senga i mens jeg sang en bursdagssang, etterfulgt av en rolig og koselig frokost og masse kos. Senere dro vi til barnehagen så Melody kunne bli gjort litt stas på der også. Egentlig ville jeg holde hun hjemme, men frøkna kunne jo ikke gå glipp av sin aller første bursdag i barnehagen, og da fikk jeg også litt tid til å blåse opp en haug med ballonger og gjort istand hjemme. Jeg hentet hun derimot tidligere slik at vi fikk kost oss så mye som mulig.

Da vi kom hjem var det åpning av flere gaver og litt besøk før hun tok kvelden. Noe av det siste hun sa før hun sovnet var at dagen hadde vært fin og koselig, så det er jo et godt tegn på at hun var fornøyd <3

På søndag blir det en storfeiring, noe jeg har planlagt i flere mnd allerede. Jeg er temmelig sikker på at frøkna kommer til å være helt i 100 når hun få se hva jeg har stelt i stand for henne :)

Bursdagskaka ble litt enkel på onsdag, men på søndag får hun en skikkelig fin kake (håper jeg og regner med), som jeg har bestilt av min mamma som har blitt ganske så flink til å bake i det siste. I tillegg skal jeg lage en del småting i morgen som vi også skal kose oss med :)Jeg hadde også en 2 års photoshoot med frøkna, og jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere i et annet innlegg, + et innlegg over gavene hun fikk ganske snart :)

Jeg håper dere alle har hatt en kjempe flott uke, og at dere får en kjempe fin helg :) <3

#bursdag #barn #småbarnsforeldre #gaver #pakke #kake #mummi #

Dato.04.09.2015 klokken.20:25 Kategori: Melody Kommentarer: 0Tomona

25 Ullensaker#en barnslig mamma med alt for mange hobbyer :D

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomonaskoglund


DesignIna Anjuta