Bursdagsselskap med MUMMI-tema! (TomonaSkoglund) hits

Bursdagsselskap med MUMMI-tema!

  • 07.09.2015kl.12:56
  • Kategori: Melody
  • kommentarer: (8 )

Da var all bursdagsfeiring for den store lille tulla mi vell overstått, og jeg har nå en ganske så fornøyd 2 åring i huset.

Som fortalt i forrige innlegg så har jeg planlagt bursdagsfeiringa til Melody i flere mnd, og i går kunne jeg endelig få gjennomført det. Bursdagsselskapet hadde så klart ikke noe annet tema enn MUMMI! Alt fra borddekking, til kaker, til gaveposer og til aktiviteter hadde med Mummi å gjøre, og frøkna storkoste seg!

Min fantastiske mamma, og Melody sin flinke mormor fikk æren av å bake selve bursdagskaka, og det var et oppdrag hun virkelig fikk til perfekt (selv om brua plutselig sank da vi skulle ta bilder):
Ellers sto det også Mummi-muffins og litt andre type kaker på bordet, men de glemte jeg (heldigvis) å ta bilder av.


Bordet ble også pyntet og dekket i Mummi-style.
Det var også 3 søte små i bursdagen, inkludert Melody, og derfor måtte jeg jo sette igang noen aktiviteter for dem. Jeg hadde i forkant av bursdagen tegnet Mummihuset på et lerret som barna skulle få klæsje maling på, og vi avsluttet det hele med å fiske godteposer, noe som var veldig stas :)

Ellers fikk fineste Melody flotte gaver som hun elsket, og hun storkoste seg med både kaker, lek og familiekos.I neste innlegg skal jeg vise frem de fine gavene Melody har fått både på selve dagen og som hun fikk i går, men frem til da så håper jeg dere har hatt en fin start på uka :)

Pleier dere å ha tema-bursdager for deres barn? :)


#bursdag #barn #mummitrollet #kake #bake #muffins #cupcakes #selskap #borddekking #pynt #dekorasjon #

Dato.07.09.2015 klokken.12:56 Kategori: Melody Kommentarer: 8
Navn

07.09.2015 kl.12:59

Elsker mummi!!! For noen herlige bilder;) så flink du er, virkelig! Jeg liker bloggen din og jeg blir glad hvis du vil ta en titt innom min ;) ha en super dag videre :)

07.09.2015 kl.13:00

Navn: Tusen takk :) Mummi er høyt elsket her i huset også :D

07.09.2015 kl.14:53

Mammaen din er såå flink til å bake :-) Utrolig fin bursdag du hadde ordnet for lille frøkna de :-D

07.09.2015 kl.15:23

Silje: Hun er superflink :D Selvlært også :) Tusen takk :D

15.09.2015 kl.12:53

så artig med sånn tema <3

nydelige bilder =)

18.09.2015 kl.14:10

Maya Izabella: Ja, det er kjempe gøy :D Tusen takk :)

24.03.2016 kl.16:34

Hei! Nydelig bursdag :-) Kan jeg få spørre hvor du har fått tak i både fat, kopper, pappfigurer til sugerør og muffins og de små mummi-figurene på kaken? Har en snart fireåring som er helt hekta på mummitrollet :-)

18.04.2016 kl.11:25

Anonym: Lenge siden jeg har vært på bloggen nå merker jeg. Beklager sent svar :) Jeg kjøpt alt fra ulike nettbutikker fra Sverige, Finland osv. Søk opp "mummi/mumin/moomin" osv på google, så kommer det opp mange ulike nettbutikker med flott utvalg :D Figurene er fra mummi-adventskalendene, men du får også kjøpt samlefigurer i forskjellige lekebutikker. De er litt vanskelig å få tak i da, har jeg merket. Håper ikke jeg svarte alt for sent :) Mummitrollet er herlig :DTomona

25 Ullensaker#en barnslig mamma med alt for mange hobbyer :D

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomonaskoglund


DesignIna Anjuta