TomonaSkoglund -

Sommerferien i bilder

  • 27.08.2015kl.10:58
  • Kategori: Ferie
  • Kommentarer: ( 0 )

Da ser det nesten ut som at denne sommeren er over. Utrolig synd, men nesten likegreit når det har vært sånt vær som det har vært. Sommerferien vår har vært rolig, samtidig som vi har fått gjort mye. Melody har nesten ikke vært i barnehagen i det hele tatt, og deilig har det vært for oss begge. Men nå er hverdagen tilbake for fullt, og høsten er rett rundt hjørnet.

Jeg tenkte jeg likegreit kunne vise dere våres sommerferie i bilder :)
Vi startet ferien med bryllup i Tyskland. Melody storkoste seg på sin aller første flytur, og har snakket om "fly til Tysklam", som hun sier så fint, hver dag siden da. 

Senere ble det en koselig tur til lekeland, mange turer til lekeplassen i nærheten og vi har vært mye ute."Mamma! LØPELØPELØPELØPE". Den beste motivasjonen en kan ha når man prøver å trene litt <3Jeg har strikket litt, og startet å lage en tegnebok til Melody.


Masse masse lek og kos.

Vi har også vært på små eventyr hvor vi har utforsket naturen. Utrolig koselig, og småjentene fikk til og med se et ekorn på nært hold! Nesten så de kunne klappe den lille krabaten. Melody har fått storjente-seng, og jeg har malt et tre på soverommet til Iselin<3

Jeg måtte såklart leke litt fotograf da vi var på eventyr. Detaljene som finnes i naturen er så utrolig nydelige, og det prøvde jeg å fremheve på de bildene jeg tok, men de tenkte jeg at jeg kunne vise frem senere. 

Hvordan har deres sommerferie vært? :)

#sommerferie #sommer #barn #hobby #eventyr #utpåtur #tegne #strikke #bryllup #fly #natur #trene #mummi #lek #dyr

Dato.27.08.2015 klokken.10:58 Kategori: Ferie Kommentarer: 0

Hjelp! Det vokser et tre på soverommet!


Eller.. nå overdriver jeg en smule.

Melody og jeg har hatt en ganske lang og fin ferie med små eventyr, rolige kvelder og mye lek. Mot slutten av ferien var vi hos mormor (altså, min mamma) i noen dager fordi jeg hadde lovt Iselin (min lillesøster/Melodys lilletante på 4 år) å pusse opp rommet hennes. Heldige meg fikk frie tøyler til å gjøre nesten akkurat hva jeg ville, så da gjaldt det bare å slippe kreativiteten min løs, noe jeg så klart elsker!

Siden Iselin er ei litta prinsesse, så måtte det jo bli et prinsesserom. Hun hadde vel forsåvidt det fra før, men da var det kun wallstickers på veggene som utgjorde prinsesse-temaet. Nå skulle hun og mamma også bytte soverom, så Iselin fikk det største rommet, og da fikk jeg mer plass å arbeide på og slapp å tenke på at rommet skulle virke lite.

Hadde jeg fått velge helt selv så hadde jeg bygd inn senga i et prinsesseslott, men det måtte bli med tanken enn så lenge. Derfor gjorde jeg det jeg kunne, og hva jeg ville, og det var å male et tre på veggen! Jeg trenger vel forsåvidt ikke å fortelle så veldig mye mer enn det, annet at ideen liksom skal være en prinsesse-skog av noe slag. Blå vegger og blått tak som liksom skal være himmel, og et tre som tar mye fokus (med mindre det er rotete på rommet).

Dette skal være en prinsessehuske. Som dere sikkert skjønner så er den ikke helt ferdig da det mangler sittedelen. Grunnen til at den mangler er fordi den ikke skal males på, men det skal være en ordentlig treplanke der som det skal gå an å sitte på.

Jeg tok ikke bilder av hele rommet, fordi det fortsatt mangler noen småting, blant annet noen småmøbler, litt orden og wallstickers av Bambi, trampe, mus, fugler og andre smådyr, og selve prinsessene. Men det kommer.

Det var hvertfall ei litta prinsesse som var temmelig fornøyd etterpå, og det var det viktigste for meg :)

Jeg har planlagt lenge at Melody skal få et tre på sitt fremtidige rom, den dagen vi kjøper et hus, så nå fikk jeg øvd meg litt også.

Hva har dere gjort i ferien? :)

#oppussing #maling #kunst #barnerom #barn #håndarbeid #diy #gjørdetselv

Dato.20.08.2015 klokken.20:49 Kategori: Gjennbruk og oppussing Kommentarer: 4
Tomona

22 UllensakerEn datter med stor lidenskap for Mummi, en undulat og en barnslig mamma med alt for mange hobbyer.

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomona_s


DesignIna Anjutahits