TomonaSkoglund -

Bursdagsgavene til Melody


Noe av det morsomste med bursdager er jo såklart pakker, pakker, pakker! Og selv om de ikke var til meg denne gangen, så syntes jeg det er minst like morsomt å se hva Melody får.

En Hattifnattlampe som er ca 50 cm høy! Melody lar den ikke være slukket et eneste sekund, og det forstår jeg godt. Jeg har tenkt på denne i mange mnd, så jeg bare måtte kjøpe en <3

En supersøt ape. Disse type bamsene begynner frøkna å få en del av nå, men det gjør absolutt ingen ting :D

En nydelig sekk

Badekar med tilbehør til dukkene til Melody

En musikkspiller med mikrofon som jeg har lastet noen av Melody's favorittsanger på, og som allerede er temmelig godt brukt.

Mymlen-tøffler

En gravmaskin, noe frøkna digger, som hun fikk av Beste (min stefar) som jobber som gravmaskinfører

Denne søte og fine greia som vi kommer til å bruke mye fremmover

Litt klær

En kjole som jeg virkelig falt pladask for! Typisk min stil, og Melody likte den også

En kjole/tunika som mormor (min mamma) har strikket til Melody

Denne nydelige jakka har svigermoren til mamma heklet og strikket

Ei venninne av meg strikket også et supersøtt sett til frøkna

Melody ELSKER bøker, og hver og en bok falt i smak

En søt liten dukke

En liten trekkoppbil med Laban på

Og sist, men ikke minst en Monchhichi! Slike lekte jeg masse med da jeg var liten, og jeg ønsker også at Melody skal få gleden av å leke med disse figurene. Er det noen som husker disse? :D Jeg har hvertfall fantastiske minner fra dem <3

Melody er kjempe fornøyd med alle pakkene, og det forstår jeg godt, for hun har fått masse fint! :)

 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, og god kveld videre :)

 

#pakker #gaver #bursdag #barn #hattifnatt #bok #bøker #leker #interiør #bamser #minner #barnebursdag #musikk #nostalgi #klær #strikk #hekle #strikke #gravmaskin #dukke #baby #sekk #lampe

Dato.07.09.2015 klokken.20:34 Kategori: Barne- og babyutstyr Kommentarer: 3

Bursdagsselskap med MUMMI-tema!

  • 07.09.2015kl.12:56
  • Kategori: Melody
  • kommentarer: (8 )

Da var all bursdagsfeiring for den store lille tulla mi vell overstått, og jeg har nå en ganske så fornøyd 2 åring i huset.

Som fortalt i forrige innlegg så har jeg planlagt bursdagsfeiringa til Melody i flere mnd, og i går kunne jeg endelig få gjennomført det. Bursdagsselskapet hadde så klart ikke noe annet tema enn MUMMI! Alt fra borddekking, til kaker, til gaveposer og til aktiviteter hadde med Mummi å gjøre, og frøkna storkoste seg!

Min fantastiske mamma, og Melody sin flinke mormor fikk æren av å bake selve bursdagskaka, og det var et oppdrag hun virkelig fikk til perfekt (selv om brua plutselig sank da vi skulle ta bilder):
Ellers sto det også Mummi-muffins og litt andre type kaker på bordet, men de glemte jeg (heldigvis) å ta bilder av.


Bordet ble også pyntet og dekket i Mummi-style.
Det var også 3 søte små i bursdagen, inkludert Melody, og derfor måtte jeg jo sette igang noen aktiviteter for dem. Jeg hadde i forkant av bursdagen tegnet Mummihuset på et lerret som barna skulle få klæsje maling på, og vi avsluttet det hele med å fiske godteposer, noe som var veldig stas :)

Ellers fikk fineste Melody flotte gaver som hun elsket, og hun storkoste seg med både kaker, lek og familiekos.I neste innlegg skal jeg vise frem de fine gavene Melody har fått både på selve dagen og som hun fikk i går, men frem til da så håper jeg dere har hatt en fin start på uka :)

Pleier dere å ha tema-bursdager for deres barn? :)


#bursdag #barn #mummitrollet #kake #bake #muffins #cupcakes #selskap #borddekking #pynt #dekorasjon #

Dato.07.09.2015 klokken.12:56 Kategori: Melody Kommentarer: 8

HURRA for 2 åringen min!

  • 04.09.2015kl.20:25
  • Kategori: Melody
  • Kommentarer: ( 0 )

Hurra for herlige Melody som fylte hele 2 år på onsdag! <3Plutselig så ble min lille nyfødte baby plutselig til en liten stor jente, og jeg kan ikke skjønne at tiden kan gå så fort.

Dagen gikk egentlig ganske rolig for seg. Vi startet med en liten pakke på senga i mens jeg sang en bursdagssang, etterfulgt av en rolig og koselig frokost og masse kos. Senere dro vi til barnehagen så Melody kunne bli gjort litt stas på der også. Egentlig ville jeg holde hun hjemme, men frøkna kunne jo ikke gå glipp av sin aller første bursdag i barnehagen, og da fikk jeg også litt tid til å blåse opp en haug med ballonger og gjort istand hjemme. Jeg hentet hun derimot tidligere slik at vi fikk kost oss så mye som mulig.

Da vi kom hjem var det åpning av flere gaver og litt besøk før hun tok kvelden. Noe av det siste hun sa før hun sovnet var at dagen hadde vært fin og koselig, så det er jo et godt tegn på at hun var fornøyd <3

På søndag blir det en storfeiring, noe jeg har planlagt i flere mnd allerede. Jeg er temmelig sikker på at frøkna kommer til å være helt i 100 når hun få se hva jeg har stelt i stand for henne :)

Bursdagskaka ble litt enkel på onsdag, men på søndag får hun en skikkelig fin kake (håper jeg og regner med), som jeg har bestilt av min mamma som har blitt ganske så flink til å bake i det siste. I tillegg skal jeg lage en del småting i morgen som vi også skal kose oss med :)Jeg hadde også en 2 års photoshoot med frøkna, og jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere i et annet innlegg, + et innlegg over gavene hun fikk ganske snart :)

Jeg håper dere alle har hatt en kjempe flott uke, og at dere får en kjempe fin helg :) <3

#bursdag #barn #småbarnsforeldre #gaver #pakke #kake #mummi #

Dato.04.09.2015 klokken.20:25 Kategori: Melody Kommentarer: 0
Tomona

22 UllensakerEn datter med stor lidenskap for Mummi, en undulat og en barnslig mamma med alt for mange hobbyer.

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomona_s


DesignIna Anjutahits