TomonaSkoglund - hits

Obs?


Hei hei :)

Herlighet å dårlig jeg er på å blogge for tiden. Beklager det til dere som følger meg.

I det siste har det vært fullt kjør med både barn, trening, skole og jobb. Tiden flyr rett og slett i fra meg, og jeg har dessverre ikke tid til å gjøre alt jeg ønsker hele tiden, så derfor faller noe bort, som i dette tilfellet; bloggen.

Jeg har innmari lyst til å starte opp igjen, og jeg skal prøve så godt jeg kan, for jeg har så mange flotte ideer og kreative planer om dagen som jeg gjerne vil vise fram og fortelle om når tiden er inne :D// Årets første hestehov ble funnet for litt tilbake, og vi gleder oss over mindre klær, finere vær og sommeren som er på vei <3

Inntil videre skal dere få en kort oppdatering;

Melody og jeg nyter hverdagen sammen, for nå skal jeg love dere at tiden flyr! Den lille jenta mi, som går litt fram og tilbake på om hun er ei litta baby eller om hun har blitt en stor jente, er nemlig litt over 2.5 å gammel nå! Hun er like skravlesjuk som min mors del av familien, vokser og har blitt ei helt fantastisk litta jente med en stor og herlig personlighet! <3

Frøkna begynte på turning i høst, og klarte å inspirere mammaen sin nok til at jeg plutselig startet etter jul. Hun går på foreldre og barn turning en gang i uka, noe hun stortrives med og nesten ikke får nok av. Jeg selv turner 2 ganger i uka på voksenlaget og elsker det! Det er en fantastisk motorisk trening for frøkna, og jeg syntes det er utrolig deilig å endelig komme i form, få mer energi og merke de kroppslige forandringene. Dette er nok noe vi begge kommer til å holde på med i mange år :)// Så langt ned i spagaten hadde jeg aldri trodd jeg noen gang kom til å klare, og hvertfall ikke i jentespagaten :D

skolefronten så nærmer det seg min første eksamen. Jeg har 2 eksamener nå i mai; sosialkunnskap og kroppsøving. Jeg gruer meg såklart litt, men prøver å tenke positivt på det og gjøre mitt aller beste. Til neste vinter 2016/2017 skal jeg bli ferdig, og jeg er fortsatt litt usikker på hva jeg vil bli "når jeg blir stor", men jeg begynner å få en viss anelse over hva jeg faktisk vil drive med. Jeg har også blitt utredet for mattevansker, noe jeg faktisk har, men dette kan jeg godt forklare nærmere i et annet innlegg da jeg ikke har fått alt av papirer og "bevis" ennå.

Jeg driver også med Perfect Home på fritiden. Jeg er jo så glad i interiør, så dette er noe jeg koser meg med. Ønsker du å like siden min på facebook, så er det selvfølgelig bare å gjøre det;

https://www.facebook.com/PerfectHomeTomona


Jeg skal som sagt prøve å bli flinkere til å oppdatere her inne :)

Jeg ønsker dere alle en flott mandag, og en herlig uke :)

 

Dato.18.04.2016 klokken.12:03 Kategori: Ukens tema Kommentarer: 9

Ukens tema - HØST


Husker dere at jeg snakket om å starte med "ukes tema"?

I dag, to uker senere enn egentlig planlagt, er jeg endelig i gang!

Dette er noe jeg har gledet meg masse til, både fordi jeg forhåpentligvis kommer til å opptadere bloggen mye oftere, og fordi "ukes tema" ikke kun blir et tema her på bloggen, men også i hverdagen til Melody og meg. Vi skal finne på mange aktiviteter sammen som handler om de forskjellige temaene, og fylle hver uke med noe nytt. Det blir spennende, lærerikt og ikke minst morsomt for både liten og stor!

Denne ukens tema er "HØST".

(Bildet er tatt av meg, så vennligst ikke kopier uten mitt samtykke!)

Ønsker du å ta del i "ukens tema" ved å skrive gjesteinnlegg, dele tips, inspirasjon eller ved å delta på en annen måte? Ta gjerne kontakt ved å sende meg en mail på "TomonaS@hotmail.com". Om du har blogg blir du selvfølgelig linket til, med mindre du ikke ønsker dette eller hvis du ønsker å være anonym.

#tema #ukenstema #høst #aktiviteter #høstblad #foto #kreativ #kreativitet #inspirasjon #hobby #hverdag

Dato.13.10.2014 klokken.21:38 Kategori: Ukens tema Kommentarer: 4

Nytt på bloggen - ukens tema!


Som dere kanskje ser så har jeg gjort noen små endringer på bloggen. Headeren jeg hadde var midlertidig da jeg måtte finne på noe som kunne representere hele bloggen min, og hva den handler om. De siste dagene så har jeg tenkt og tenkt, og dette ble altså resultatet;

Baking, leker, baby/barn, hekling, maling, oppussing og gjenbruk, musikk og interiør, en liten del av alt jeg som regel blogger om.

Som dere kanskje også ser, så har jeg fått en liten "boks" i sidemenyen min hvor det står "UKENS TEMA!". Det er foreløpig ikke noe bilde der, men det kommer. Planen er at jeg hver mandag skal finne på et nytt tema jeg kan ha fokus på hele uka, f.eks:

- foto

- interiør

- leker/pedagogiske leker

- hekling

- matlaging, baking

- gjenbruk og oppussing

o.l

Jeg kommer selvfølgelig ikke til å bare blogge om en ting hele uka, men at jeg har et litt større fokus på det temaet og gjør litt mer ut av det den uka.

Siden jeg skal starte med "ukens tema" så ønsker jeg gjerne at dere leserne mine kommer med forslag til hva akkurat DU/DERE vil lese mer om på bloggen min. Det kan være absolutt hva som helst, og ingen forslag er dumme :)

Er det noe spesielt du ønsker å vite mer om, eller ønsker å lese mer om på min blogg? :)

#ukenstema #tema #inspirasjon #design #bloggdesign #interesse #interesser #temaer #uke #ukens #nytt #fokus

Dato.21.09.2014 klokken.18:10 Kategori: Ukens tema Kommentarer: 4
Tomona

25 Ullensaker#en barnslig mamma med alt for mange hobbyer :D

Følg meg gjerne videre :)

Instagram: tomonaskoglund


DesignIna Anjuta